چگونه در ماه رمضان لاغر شوم

چگونه در ماه رمضان لاغر شوم

چگونه در ماه رمضان لاغر شوم

در این پست و قسمت به این موضوع که چگونه در ماه رمضان لاغر شوم میپردازیم که شما میتوانید در ادامه این بخش مشاهده نمایید و بخوانید و این موضوع را دنبال نمایید

چگونه در ماه رمضان لاغر شوم

چگونه در ماه رمضان لاغر شوم

نکات مهم برای لاغر شدن با روزه داری

پرهيز از پرخوري در ماه رمضان ۴ تا ۸ کيلو وزن را کاهش مي دهد روزه داران با داشتن برنامه ريزي مناسب غذايي و پرهيز از پرخوري در زمان افطار و سحر مي توانند بين ۴ تا ۸ کيلو از ورن خود را کم دهند رعايت برنامه ريزي صحيح تغذيه در ايام ماه مبارک رمضان براي روزه داران از اهميت بسياري برخوردار هست تا بتوانند آمادگي لازم را براي بهره گيري از برکات معنوي و مناجات با پروردگار را به نحو بسيار مطلوب به انجام برسانند.
 
زياده خوردن به بدن انسان آسيب مي رساند و از نظر علمي زياده روي کردن در خوردن انواع غذاها ، چربي ها و قندها مشکلات و بيماري هايي از قبيل فشار خون ، ديابت ، قلبي و عروقي آتروز ، و حتي ريسک سرطان را افزايش مي دهد. ماه مبارک رمضان تمريني است براي کم خوري و دوري از پرخوري و با رعايت مقدار مصرف و تامين نيازهاي غذايي در حد قابل قبول در اين ماه مي توان از زيان هاي ناشي از کمبود غذايي در امان باشید
 
اغلب افراد جامعه پس از ماه رمضان دچار اضافه وزن مي شوند در حالي که يک روزه دار با برنامه ريزي تغذيه اي مي تواند معادل غذاي مورد نياز روزانه خود را به جاي چند وعده، در دو وعده افطار و سحري دريافت کند و از اين رو در اکثر موارد کاهش وزن اتفاق مي افتد و اين کاهش وزن به علت سوزاندن مقداري از چربي هاي ذخيره اي بدن است.
 
نوجوانان برنامه غذايي ايام روزه داري را به گونه اي انتخاب کنند که ميزان کالري و پروتئين توصيه شده روزانه را در دو وعده افطار و سحري دريافت نمايند و از خوردن غذاهاي پُرحجم ، کم کالري و بسيار آبکي در افطار خودداري کنند و حتما براي صرف سحري از خواب برخيزند. نوجوانان بايد سبزيجات تازه، ميوه و مقدار کافي آب و نوشيدني ها مثل چاي کم رنگ، آب ميوه را در فاصله افطار تا سحر مصرف نمایند

رژیم کاهش وزن در ماه رمضان، می‌تواند عواقب بدی را به همراه داشته باشد و منجر به کمبود ویتامین، فشار پایین و ضعف جسمی شود؛ بنابراین توصیه می‌شود افراد چاق با مراجعه به متخصص تغذیه، از رژیم نگهدارنده تبعیت کنند تا علاوه بر کاهش وزن، سلامت جسم نیز تأمین خواهد شد

روش های لاغر شدن در ماه رمضان

روش های لاغر شدن در ماه رمضان

راههای کاهش وزن مناسب در ماه رمضان 

نوشيدن آب فراوان در وسط غذا يا بلافاصله پس از مصرف غذا، نيز موجب رقيق شدن شيره گوارشي و اختلال در هضم غذا مي شود. لازم است حداقل در ساعات روزه داري از فعاليت هاي سنگين ورزشي که موجب تشنگي آن ها مي شود و نيازهاي غذايي آن ها را به شدت افزايش مي دهد، خودداري کنند. غذاي افطاري براي اعضاي خانواده مي تواند مجموعه اي از صبحانه مانند چاي شيرين و شير ولرم و مصرف مقداري کمي نان و پنير به همراه سوپ و با سپس با فاصله يک تا ۲ ساعت شام با اندکي تغيير و کاهش حجم باشد به آرامي اما در يک وعده ميل نمایند

در فاصله افطار تا سحر از خوردن تنقلات خودداري کنید تا معده آن ها به هنگام صرف سحري به طور کامل خالي و آماده غذاي سحر باشد. مصرف ميوه و سبزي در وعده هاي سحر و افطار تاکيد مس شود و ميوه ها و سبزيجات ، به دليل ماندگاري بيشتري که در بدن دارد، ضمن اينکه سيري طولاني تري را ايجاد مي کند حاوي مقدار زيادي آب است که با تامين آب مورد نياز بدن از بروز تشنگي جلوگيري مي نماید. مصرف مواد پروتيين دار مثل گوشت، لبنيات و به خصوص ماست در وعده سحري ضمن ايجاد سيري طولاني تر ، مانع از بروز تشنگي خواهد شد
 
مصرف مواد چرب و نمک توصيه نمي شود، مصرف مواد پر چرب هر چند انرژي بيشتري مي دهد، اما باعث تشنگي بيشتري هم مي شود علاوه بر اين کربوهيدرات ها و مواد قندي نيز ايجاد تشنگي بيشتري مي کند و مصرف آنها در وعده سحري توصيه نمي شود. مواد قندي به لحاظ اينکه زودتر از معده عبور مي کند و زودتر هضم مي شود زودتر هم ايجاد گرسنگي مي کند و بهتر است مصرف اين گونه مواد بيشتر در وعده افطار در حد مجاز استفاده شود . نوشيدني هاي گازدار ادرار آور هست و اين عامل باعث مي شود نه تنها خوردن آنها آب مورد نياز بدن را تامين نمي کند، بلکه با مصرف آنها، آب بدن به ميزان بيشتري دفع شود.

چگونه در ماه رمضان لاغر شوم

دستورهای اساسی برای لاغر ماندن

برای لاغر شدن در ماه رمضان، می توانید از دستورالعمل های اساسی که در ادامه مطلب ارائه شده است، استفاده کنید که به حفظ سلامتی و تندرستی بدن شما کمک بسیاری خواهد کرد.
 
به طور سنتی، خوردن غذاهای سبک مانند خرما و سوپ و غیره برای وعده افطار و سحری بسیار مناسب است که به سرعت هم قابل هضم می باشند و کالری کمتری دارند اما متاسفانه، ما از این سنت پیروی نمی کنیم و مشتاق به خوردن وعده های غذایی سنگین در افطار هستیم.
 
گنجاندن لبنیات در وعده‌های غذایی بسیار ضروری است و گنجاندن ماست و دوغ خانگی کم‌نمک در وعده‌های افطار و سحر چربی های بدن را با سرعت بیشتری می سوزاند.
 
نوجوانان برنامه غذایی ایام روزه داری را به گونه ای انتخاب کنند که میزان کالری و پروتئین توصیه شده روزانه را در دو وعده افطار و سحری دریافت نمایند و از خوردن غذاهای پُرحجم، کم کالری و بسیار آبکی در افطار خودداری کنند و حتما برای صرف سحری از خواب برخیزند.
 
ثابت شده است که انجام ورزش های سبک در حالی که روزه هستیم می تواند به از بین بردن مواد سمی ذخیره شده در بدن کمک بسیاری کند.
 
هنگامی که ورزش می کنیم ، سطح اندورفین آزاد شده از بدن افزایش یافته و ما احساس سبکی  و هوشیاری می کنیم. انجام تمرینات یوگا قبل از افطار نیز می تواند کمک به آرام شدن بدن هم از نظر جسمی و هم از نظر معنوی کند.
 
اگر شما مسئول آماده سازی غذا برای افطار و سحر در منزل هستید ، بهتر است یک لیست از اینکه چه مواد غذایی در این ماه نیاز دارید را تهیه کنید و سعی کنید در نهایت مواد غذایی تازه و سالم  از جمله انواع سبزیجات، گوشت بدون چربی و میوه را تهیه کرده و از چربی ها و شیرینی ها به دور باشید.

چگونه در ماه رمضان لاغر شوم

……………………….

چگونه در ماه رمضان لاغر شوم,چطور با روزه لاغر شویم,روش های لاغر شدن با روزه,روش های لاغر شدن در ماه رمضان,بهترین روش لاغر شدن در ماه رمضان

اختصاصی سایت میدانم

چگونه در ماه رمضان چاق شویم

چگونه در ماه رمضان چاق شویم

چگونه در ماه رمضان چاق شویم

در این قسمت و مطلب به اینکه چگونه در ماه رمضان چاق شویم میپردازیم که شما میتوانید در ادامه این بخش مشاهه نمایید و بخوانید و این موضوع را دنبال نمایید

چگونه در ماه رمضان چاق شویم

چگونه در ماه رمضان چاق شویم

نکات مهم برای چاق شدن در ماه رمضان

متخصصان به افرادی که برای افزایش وزن و لاغر شدن و رسیدن به تناسب اندام در ماه رمضان به آنها مراجعه می‌نمایند توصیه های را گوشزد می كنند.

متخصصان به افرادی که برای افزایش وزن و لاغر شدن و رسیدن به تناسب اندام در ماه مبارک رمضان به آنها مراجعه می‌کنند مصرف انواع حلیم، کله پاچه، خوراک گوشت ، خوراک کبک و گوشت بزغاله را در وعده  افطار به آنها توصیه میشود

آنها اعتقاد دارند گنجاندن این مواد به سبد غذایی افراد لاغر به آنها کمک می‌کند که بر لاغری خود در ماه مبارک رمضان غلبه کنند.
مصرف شیر برنج، شیرینی هایی مانند باقلوا، قطاب، خوردن پسته، فندق، بادام ، کنجد، و گنجاندن میوه های شیرین به دسته و و عده های خوراکی را از دیگر عوامل موثر در افزایش وزن افراد لاغر در ماه رمضان می دانند.

در کسانی که به نحو صحیح روزه می گیرند و دو وعده غذای نسبتاً سبک در سحری و افطار می خورند روزه سبب لاغری می شود . به بیان دیگر ، اگر در هنگام روزه داری یک وعده غذای انسان حذف شود طبعاً کالری دریافتی کمتر از میزان نیاز بوده و برای تأمین مازاد نیاز به انرژی از چربی ذخیره در بدن استفاده خواهد شد و فرد لاغر می شود . اما اگر غذای مصرفی در سحر ، افطار و تا هنگام خواب ، در حد نیاز بدن و یا حتی بیشتر باشد لاغری رخ نخواهد داد

این چاق شدن در زمان روزه‌داری اتفاق می‌افتد اگر فرد رعایت كالری مصرفی را ننماید و اگر هم در زمان روزه‌داری رعایت كند، بلافاصله پس از اتمام روزه‌داری (پس از ماه رمضان) و آن هم به علت افزایش كالری مصرفی اتفاق خواهد افتاد.

پس راه چاره چیست؟ آخرین اطلاعات علم تغذیه تأكید بر عدم كاهش تعداد وعده‌های مصرفی در طول روزه داشته و بنابراین یك رژیم صحیح در طول ماه مبارك رمضان مناسب است : (۱) صرف یك وعده غذای سبك پس از اذان مغرب (۲) با فاصلة حداقل ۲ ساعت صرف شام (۳) مصرف سحری

chegone-ba-roze-chagh-shavim (1)

روش های چاق شدن در ماه رمضان

برخلاف گروه اول، گروه دیگری كه برای افزایش وزن تلاش می‌كنند، سوال می‌كنند كه چگونه می‌توانند رژیم خود را طی ماه رمضان ادامه دهند. در پاسخ به این گروه موارد زیر توصیه می‌شود. شما می‌توانید در طول ماه مبارك رمضان هم از رژیم افزایش وزن خود پیروی نمایید
 
برای این كار می‌توانید غذاهای با كالری بالا و حجم كم (با دانسیته انرژی بالا) كه بیشتر غذاهای چرب و شیرین هستند را البته با در نظر گرفتن سالم بودن آنها استفاده كنید.برای مثال در سوپ‌های خود خامه اضافه کنید. برنج خود را با كره میل كنید. همچنین می‌توانید به خورش‌ها قدری آرد اضافه كنید تا هم غلیظ‌تر شوند و هم میزان كالری آنها بیشتر شود. استفاده مناسب از مواد غذایی شیرین مانند خرما، شله زرد و انواع فرنی، حلوا و كاچی و شیربرنج‌خانگی با افزودن عسل به آن راه دیگری برای دریافت كالری اضافی هست

استفاده از تمام وعده‌ها و میان وعده‌ها در مدت زمان مجاز به دریافت مقادیر اضافی كالری كمك می‌كنند بنابراین به خصوص وعده سحری را از دست ندهید و آن را جایگزین وعده ناهار كه حذف می‌شود، بكنید.

استفاده مناسب از مواد غذایی شیرین مانند خرما، شله زرد و انواع فرنی، حلوا و کاچی و شیربرنج‌خانگی با افزودن عسل به آن راه دیگری برای دریافت کالری اضافی است.استفاده از تمام وعده‌ها و میان وعده‌ها در مدت زمان مجاز به دریافت مقادیر اضافی کالری کمک می‌کنند بنابراین به خصوص وعده سحری را از دست ندهید و آن را جایگزین وعده ناهار که حذف می‌شود، بکنید.

افراد لاغر در این ۱ ماه باید همراه خود شیرینی های شکری و بسیار شیرین مانند باقلوا و حلوا  داشته باشند و هر ۱ ساعت یک بار با آب یخ میل نمایند

در این یک ماه حداکثر از خوردن نوشیدنی های داغ مانند چای بپرهیزید زیرا آب داغ معده را شستشو می دهد و باعث دفع مواد قندی از بدن می شود.

……………..

چگونه در ماه رمضان چاق شویم,چطور با روزه چاق شویم,چطور در ماه رمضان لاغر نشویم,چه غذاهایی در ماه رمضان بخوریم تا چاق شویم,

اختصاصی سایت میدانم

چگونه در ماه رمضان کمتر گرسنه شویم + روش های جلوگیری از گرسنگی

چگونه در ماه رمضان کمتر گرسنه شویم

چگونه در ماه رمضان کمتر گرسنه شویم + روش های جلوگیری از گرسنگی

در این قسمت و بخش به این موضوع که چگونه در ماه رمضان کمتر گرسنه شویم + روش های جلوگیری از گرسنگی میپردازیم که شما میتوانید در ادامه این پست مشاهده نمایید و بخوانید و این موضوع را دنبال نمایید

چگونه در ماه رمضان کمتر گرسنه شویم

چگونه در ماه رمضان کمتر گرسنه شویم

نکته های مهم برای کمتر گرسنه شدن در ماه رمضان

شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که بگویید با وجود خوردن سحری مفصل باز هم در طول روز گرسنه هستیم. اگرچه گرسنگی در ماه رمضان امری اجتناب ناپذیر است اما می توان با رعایت برخی از توصیه های تغذیه ای در طول روز احساس گرسنگی کمتری کنیم

خوردن سحری علاوه بر خنثی کردن اسید معده که به دنبال صرف شام زیاد شده، باعث می شود تا طول مدت زیاد روزه داری آسیبی به دستگاه گوارش نرسد. توصیه می شود به هنگام خوردن سحری از مواد غذایی مانند نان سبوس دار، میوه، سبزی، سالاد و حبوبات در وعده سحر استفاده شود. این مواد به آرامی قند خود را آزاد کرده که این امر موجب می شود فرد در طول مدت روزه داری کمتر احساس گرسنگی نمایند

به کارگیری تمامی گروه‌های غذایی در وعده سحر، افطار و شام می‌تواند تأثیر بسزایی در تغذیه بدن افراد روزه‌دار داشته باشد.گنجاندن گروه غذایی غلات مانند نان، سیب‌زمینی، ماکارونی، مواد نشاسته‌ای و غذاهای تهیه شده از گوشت کم چرب مانند سفید و قرمز بی‌چربی و کم‌چربی در تغذیه ماه رمضان از اهمیت خاصی برای تغذیه روزه‌داران برخوردار است. چون پروتئین بیشتر بدن از گوشت و غلات تأمین می‌شود و گروه میوه، سبزی و لبنیات نیز می‌بایست کم‌چرب استفاده شود زیرا در غیر این صورت اختلال هاضمه ایجاد می‌کند.

روزه‌داران نباید از غذاهای پرچرب به خصوص سرخ کردنی در این ماه مصرف کنند.وی اشاره می‌کند: کاهش مصرف نمک به ویژه سدیم باید در غذاهای پخته و فرآوری شده قرار داده شود. البته افراد می‌بایست در وعده سحر و افطار از لبنیات مانند شیر و ماست کم‌چرب و همچنین دوغ کم‌نمک را در وعده افطار خود داشته باشند

وعده سحر مهم‌ترین وعده است که روزه‌داران می‌توانند با مصرف سبزی ها و مواد نشاسته‌ای به مقدار مناسب جذب و هضم روده‌ای را کنترل کنند. چون آرد سبوس‌دار و فیبرهای معمولی مانند سبزی ها و میوه‌ها کمک شایانی به تأمین آب در بدن افراد روزه‌دار می‌کند.

نباید آب و چایی را زیاد مصرف کنیم. البته گنجاندن وعده سحر برای روزه‌داران سبب نگهداری آب در بدن می‌شود چون آب این مایع ضروری در فاصله کوتاه دفع می‌شود و باعث احساس تشنگی در بدن افراد روزه‌دار می‌شود.

چگونه در ماه رمضان کمتر گرسنه شویم + روش های جلوگیری از گرسنگی

چگونه در ماه رمضان کمتر گرسنه شویم + روش های جلوگیری از گرسنگی

چگونه در ماه رمضان کمتر گرسنه شویم + روش های جلوگیری از گرسنگی

نکات مهم برای مقابله با گرسنگی در ماه رمضان

وعده سحری را به هیچ عنوان حذف نکنید زیرا ادامه دادن به این روال در طول ماه رمضان سبب افت بدنی و تحلیل عضلانی خواهد شد.

خوردن مواد شیرین مانند زولبیا و بامیه هنگام سحر سبب افت سریع قند خون و احساس گرسنگی در طول روز می شود.

سعی کنید در ماه رمضان میوه های آبدار و سبزیجات بیشتری مصرف کنید تا در طول روز دچار تشنگی نشوید.

سعی کنید وعده های غذایی مانند پلو و خورشت را دو ساعت بعد از افطار میل کنید تا هضم آن بهتر بشود

ورزش سبک و پیاده روی بعد از افطار به هضم غذا و جلوگیری از یبوست کمک زیادی می کند.

به هنگام افطار بهتر است از غذاها و مواد شیرین طبیعی مانند خرما و شیر استفاده شده و پس از گذشت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت از افطار وعده شام صرف شود.

مصرف نان سبوس دار و حبوبات در وعده سحری تا حد زیادی گرسنگی افراد در طول مدت روزه داری را کاهش می دهد.

یادتان نرود در طول افطار تا سحر باید به ازای هر ۲۰ کیلوگرم از وزن بدن حدود ۷۰۰ سی سی تا یک لیتر مایعات مصرف کنید تا بدن تان با کم آبی مواجه نشود، زیرا سلول های بدن در محیط کم آبی اکسیده می شود.

در زمان افطار نیز باید یک وعده مفید و کم حجم در نظر گرفته شود مثلا مقداری حلیم که به آن کمی عسل اضافه شده باشد به همراه یک لیوان شیر یا چای کم رنگ گزینه مناسبی است.

برای وعده غذایی شام نیز باید یکی از کربوهیدرات های مرکب مانند نان، برنج، ماکارونی یا سیب زمینی به همراه مواد پروتئینی مانند انواع گوشت ها یا سفیده تخم مرغ، سالاد و ماست کم چرب در برنامه غذایی لحاظ شود.

علاوه بر اهمیتی که وعده سحر برای روزه داری در ماه مبارک رمضان دارد وعده افطار هم مهم بوده و استفاده از مواد غذایی مناسب و مفید برای افطاری در جهت رساندن تمامی گروه های مواد غذایی به بدن شدیدا توصیه خواهد شد

چگونه در ماه رمضان کمتر گرسنه شویم + روش های جلوگیری از گرسنگی

روش های جلوگیری از گرسنگی در ماه رمضان

روش های جلوگیری از گرسنگی در ماه رمضان

خوراکی مناسب برای جلوگیری از گرسنگی

مغزهای خوراکی

مغزهای خوراکی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع تک پیوندی هستند، که از جمله چربی های مفید در رژیم غذایی محسوب می شوند. این شرایط به ویژه برای پسته، بادام، و گردو صادق است. نه تنها این مغزهای خوراکی حاوی چربی های سالم هستند، بلکه دارای پروتئین نیز بوده و می توانند احساس سیری را ایجاد کنند. با این وجود، توجه داشته باشید که مغزهای خوراکی از کالری بالایی برخوردارند و اگر در پی کاهش وزن و حفظ وزن متناسب هستید نباید در مصرف آنها زیاده‌روی کنید.

لوبیاها

لوبیاها و حبوبات دیگر به واسطه محتوای بالای فیبر غذایی و پروتئینی که دارند از مواد غذایی عالی برای رفع درد گرسنگی و احساس سیری در بلند مدت محسوب می شوند. فیبر غذایی به تنظیم روند گوارش کمک می کند و تولید هورمون کوله‌سیستوکینین (Cholescystokinin) – ترشح اسید معده را مهار می کند و با کند کردن روند گوارش احساس سیری در مدت زمانی طولانی‌تر را موجب می شود – را افزایش می دهد. سطوح بالای پروتئین در لوبیاها به انرژی تبدیل می شود و در نتیجه، از انتشار گرلین پیشگیری می کند.

گوشت

به عنوان منبع اصلی پروتئین برای بسیاری از مردم جهان، گوشت راه حلی موثر برای رفع گرسنگی است. به جای خوردن چیپس سیب زمینی یا پیتزا، گزینه بهتر برای رفع گرسنگی گوشت گاو، گوشت مرغ یا گوشت ماهی است. هر سه نوع گوشت از نظر ایجاد احساس سیری انتخاب های خوبی هستند زیرا جویدن آنها زمان بیشتری می برد که از نظر روانی بر انسان تاثیرگذار است و احساس سیری را افزایش می دهد. اگر در پی سالم‌ترین گزینه هستید، انواع بدون چربی گوشت ماهی بیشترین پروتئین و سالم‌ترین مجموعه چربی ها را در اختیار شما قرار می دهد.


چگونه در ماه رمضان کمتر گرسنه شویم + روش های جلوگیری از گرسنگی

…….

چگونه در ماه رمضان کمتر گرسنه شویم,چطور در ماه رمضان کمتر گرسنه شویم,چگونه در ماه رمضان گرسنه نشویم,چطور در ماه رمضان گرسنه نشویم

اختصاصی سایت میدانم

چگونه در ماه رمضان کمتر تشنه شویم + روش های مقابله با تشنگی

چگونه در ماه رمضان کمتر تشنه شویم

چگونه در ماه رمضان کمتر تشنه شویم + روش های مقابله با تشنگی

در این پست و بخش به این موضوع که چگونه در ماه رمضان کمتر تشنه شویم + روش های مقابله با تشنگی میپردازیم که شما میتوانید در ادامه این قسمت مشاهده نمایید و بخوانید و این موضوع را دنبال نمایید

چگونه در ماه رمضان کمتر تشنه شویم

چگونه در ماه رمضان کمتر تشنه شویم

نکات مهم برای اینکه در ماه رمضان کمتر تشنه شویم

برای پیشگیری از تشنگی در طول روز بهتر هست در هنگام سحری از مصرف غذاهای پرچرب و شور پرهیز شود و خوردن میوه به‌ویژه میوه‌هایی مانند گلابی، انگور، هلو و هندوانه که به‌علت داشتن پتاسیم فراوان در ایجاد تعادل لازم برای نمک در خون مناسب هست

بهتر است در سحری از مواد غذایی کم‌حجم، پرانرژی و پروتئین‌دار مانند تخم مرغ، حبوبات، لبنیات، گوشت و همچنین از عسل، گردو، بادام، فندق و خرما استفاده شود و از استفاده از غذاهای خشک مانند کوکو سیب زمینی، کباب و جوجه کباب که ادویه زیادی می‌طلبند و باعث عطش در طول ساعات روزه‌داری می‌شود، پرهیز نمود

سر کشیدن آب زیاد بین غذای سحری، به امید جلوگیری از تشنگی در طول روز اشتباه است، چون باعث رقیق شدن شیره معده و همچنین نفخ و اختلال در هضم می شود. از طرفی، خوردن میوه در هنگام سحر ، علاوه بر مقاومت بیشتر در مقابل تشنگی، باعث رفع مشکل یبوست هم خواهد شد

توصیه می شود جهت تامین آب لازم، از حدود یک ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از سحر، دست کم شش لیوان آب بنوشید. توجه داشته باشد که از خوردن چای پُررنگ ، قهوه، کاکائو و موادی که باعث دفع بیشتر آب (به علت مدر بودن) از بدن می شوند، (به خصوص در سحری) پرهیز نمایید

چگونه در ماه رمضان کمتر تشنه شویم + روش های مقابله با تشنگی

روش های جلیوگیری از تشنگی در ماه رمضان

روش های جلیوگیری از تشنگی در ماه رمضان

براى از بین بردن عطش شدید در ماه رمضان چه باید کرد

در ماه مبارک رمضان نیز بایستى سدى در بدنمان بسازیم که بتوانیم آب و مواد غذایى را که در سحرى مصرف کرده ایم به صورت یکنواخت و دائم در طول روز به قسمت هاى مختلف بدنمان برسانیم. این کار را مى توانیم با مصرف مواد غذایى پُرفیبر(سبزیجات و میوه ها) به خوبی به عمل صورت بگیرد

اولا باعث مى شوند آنزیم هاى گوارشى به صورت آرام آرام روى مواد غذایى اثر کنند.

ثانیا با کم کردن سرعت جذب مواد غذایى باعث مى شوند که بدن به آهستگى و در فرصت مناسب به جذب مواد غذایى اقدام کند تا هم دچار خستگى کمترى شود و هم از افزایش ناگهانی قند خون و ترشح انسولین بالاى بعد از آن جلوگیرى نماید

در سال جاری ماه مبارک رمضان با فصل گرما همزمان شده و گرمای هوا باعث خواهد شد روزه دارن آب زیادی را در بدن از دست بدهند و بر این اساس در معرض خطر دهیدراسیون قرار گیرند، لذا به منظور پیشگیری از این امر، روزه دارن باید به چند نکته تغذیه‌ای توجه جدی داشته باشند.

همچنین روزه دارن باید به اندازه کافی چای کم رنگ، دوغ، شیر، آب میوه و میوه و سبزی مصرف کنند تا در طول روز دچار کم آبی نشوند.

اگر روزه‌داران در وعده سحره یک عدد لیمو را با مقداری آب و کمی عسل مخلوط کرده و بنوشند در طول روز کمتر احساس عطش خواهند داشت.

 افراد برای پیشگیری از احساس تشنگی باید از انجام ورزش شدید، حمام داغ و سونا در طول مدت روزه داری اجتناب کنند.

حیدری استفاده از میوه و سبزیجات را عامل موثری در تامین آب بدن عنوان کرد و افزود: خوردن میوه‌های فصل مانند هندوانه، گیلاس و زردآلو در مدت افطار تا سحر می‌تواند تا حد زیادی از احساس تشنگی در طول مدت روزه‌داری جلوگیری کند.

این کارشناس تغذیه مصرف انواع خورش و بویژه خورش سبزیجات مانند خورش کرفس و کدو را در وعده سحر عامل موثری برای کاهش احساس تشنگی در طول مدت روزه‌داری عنوان کرد.

چگونه در ماه رمضان کمتر تشنه شویم + روش های مقابله با تشنگی

چگونه در ماه رمضان کمتر تشنه شویم + روش های مقابله با تشنگی

نوشیدنی هایی برای کم شدن تشنگی در ماه رمضان

برای کاستن از تشنگی در ایام ماه رمضان،نوشیدن این نوشیدنی ها در سحر باید مصرف شود
آب+ آب لیموی طبیعی
آب+ خاکشیر
آب+ تخم شربتی
آب+ عرق بیدمشک
یا ترکیبی از همه اینها

نکته مهم این است که بدانید آب یخ شما را تشنه تر می کند و نوشیدنی هایی کخه مصرف میکنید زیاد شیرین نباشد

……………..

چگونه در ماه رمضان کمتر تشنه شویم,چطور در ماه رمضان کمتر تشنه شویم,چگونه در ماه رمضان تشنه نشویم,چطور در ماه رمضان تشنه نشویم

اختصاصی سایت میدانم

لیست غذاهای مناسب افطاری ماه رمضان

لیست غذاهای مناسب افطاری ماه رمضان

لیست غذاهای مناسب افطاری ماه رمضان

در این پست و مطلب برای شما لیست غذاهای مناسب افطاری ماه رمضان را فراهم و اماده نموده ایم که شما میتوانید در ادامه این پست مشاهده نمایید و بخوانید و این موضوع را دنبال نمایید

لیست غذاهای مناسب افطاری ماه رمضان

لیست غذاهای مناسب افطاری ماه رمضان

نکات مهم  و غذاهای مناسب افطاری

افطاری باید سبک باشد

کلمه سبک برای غذاها به این معنی هست که زود هضم باشه و در واقع حکم پیش غذا داشته باشه و معده رو آماده کنه برای پذیرش غذا. غذاهای سبک معمولا آبکی هستن و کمتر از گوشت و حبوبات در اونها استفاده شده

معمولا سوپها سبک پخته میشن و به عنوان پیش غذا استفاده میشن. سوپهایی که حاوی سبزیجات پخته و آب مرغ یا آب گوشت هستن و یا با شیر درست میشن گزینه های مناسبی برای افطاری خواهند بود. چرا که بسیار مغذی و سبکن و هم میتونن آب از دست رفته بدن رو جبران کنن و هم ویتامینها رو به بدنمون برسونن.

باید کاملا به این نکته توجه کنیم که بشقابهای سرد برای افطاری آماده نکنیم. مثلا غذایی مثل سالاد الویه یا ژامبونها یا دسرهای سرد مثل انواع ژله و بستنی اصلا برای افطاری مناسب نیستن. چراکه معده در لحظات اول بعد از ۱۸ ساعت خالی بودن دمای بالایی داره و با ورود غذاهای سرد دچار اسپاسم میشه پس بهتره از غذاهای گرم استفاده بشود
میتونید از انواع سوپ ها و غذاهای گرم و سبک مثل کاچی و فرنی برای افطار استفاده نمایید

معمولا بعد از چند ساعت که بدن بدون غذا سر میکنه، قند خون کاهش پیدا میکنه. به همین دلیل بهتره که در سفره افطاری حتما از مواد غذایی شیرین هم استفاده بشه. اصلا به همین دلیل هم مرسومه که با خرما افطار میکنن.

چه غذاهایی در افطاری ماه رمضان بخوریم

چه غذاهایی در افطاری ماه رمضان بخوریم

فهرست غذاهای مناسب افطاری

افطار زمانی بازسازی و بالا بردن سطح انرژی بدن است. بنابراین باید هر غذایی که مصرف می کنید از غذاهای اصلی باشد. میوه ها و سبزیجات، برنج، گوشت و محصولات لبنی.

انجمن ارتقا سلامت ۲ وعده میوه و ۲ وعده سبزی در روز است. بنابراین باید هم هنگام سحر و هم هنگام افطار میوه و سبزی مصرف کنید.از قدیم مسلمانان برای باز کردن روزه خرما می خورند. خرما علاوه بر این که منبع انرژی است سرشار از پتاسیم نیز می باشد و باعث می شود عضله ها و رگ های عصبی عملکرد بهتری داشته باشند. مراقب باشید زیاد خرما مصرف نکنید چون قند آن زیاد هست.

نان سبوس دار، برنج قهوه ای و نودل های غلات کامل کربوهیدرات های پیچیده ای هستند که انرژی، فیبر و مواد معدنی بدن را تامین می کنند. این غذاها در مقایسه با غذاهای شیرین و دسرها که سریع می سوزند انرژی پایداری را برای بدن فراهم می کنند.

نیاز فوری بدن در هنگام افطار، بدست آوردن منبع انرژی آسان و قابل دسترس گلوكز برای هر سلول زنده ، بویژه مغز و سلول های عصبی می باشد. خرما و آب میوه منابع خوب قندی می باشند. مقدار خرما و آب میوه ارائه شده در بالا، برای رساندن سطح گلوكز خون از مقدار پایین به حد طبیعی كافی می باشد.

سوپ و آب میوه به بر قراری تعادل آب و مواد معدنی بدن كمك می كنند. رژیم غذایی نامتعادل و دریافت بیش از اندازه شربت ها و شیرینی ها به همراه شكرافزودنی برای سلامتی مضر شناخته شده اند.

 ۳ عدد خرما- یك دوم لیوان آب پرتقال- ۱ لیوان سوپ سبزیجات یا ۲ عدد بیسكوئیت سبوس دار.

behtarin-ghaza-eftari (2)

توصیه های ویژه برای بعد از افطاری

افطار زمان جمع شدن خانواده دور سفره برای خوردن غذاهای لذیذ پس از یک روز روزه داری است، بوی غذایی که در خانه پیچیده افراد را به تست کردن از همه انواع غذاهای لذیذ و چرب تحریک می کند که غالبا نیز با سرعت همراه هست و پس از آن فرد سریعا احساس سیری و نفخ می کند.

فرد پس از آن احساس سیری و نفخ می کند و زمان باقیمانده شب را باید با درد شکم طی کند، برای خلاص شدن از آن می توان چای خاصی را جهت رفع گازهای معده تهیه ومصرف کرد.

برای تهیه این چای فقط به مقدارکمی برگ نعناع تازه ، یک قاشق کوچک دانه گیاه رازیانه ویک قاشق غذاخوری بابونه نیاز است.
این مواد را با نیم لیترآب در قوری چای بریزید و ده دقیقه بر شعله ملایم آتش بگذارید.
پس از آماده شدن ، پنج دقیقه صبر کنید و سپس آن را از صافی رد کنید و بنوشید.
نعناع در فعال ساختن عملیات هضم ، بابونه در تسکین دردهای معده و سوختن چربی ها کمک خواهد کرد

……………….

لیست غذاهای مناسب افطاری ماه رمضان,بهترین غذاها برای افطاری,چه غذاهایی در افطاری ماه رمضان بخوریم,بهترین غذاها برای ماه رمضان

اختصاصی سایت میدانم

لیست غذاهای مناسب سحری ماه رمضان

لیست غذاهای مناسب سحری ماه رمضان

لیست غذاهای مناسب سحری ماه رمضان

در این قسمت و بخش برای شما لیست غذاهای مناسب سحری ماه رمضان را فراهم و اماده نموده ایم که شما میتوانید در ادامه این پست مشاهده نمایید و بخوانید و این موضوع را دنبال نمایید

لیست غذاهای مناسب سحری ماه رمضان

لیست غذاهای مناسب سحری ماه رمضان

فهرست غذاهای مناسب سحری

بر اساس کارشناسان تغذیه سفارش شده که روزه داران در وعده های سحری از این غذاها استفاده نکنند

 سیب زمینی سرخ شده و  پنیر شور و  فلافل و سوسیس و کالباس و  انواع ترشی

همچنین متخصصان تغذیه می گویند که برای وعده سحری باید از غذاهای متنوع مانند هیدروکربوتها،فیبرها و پروتئینهای کم چرب استفاده نمود

بدن انسان کربوهیدراتها را به آهستگی هضم می کند که آزاد کردن تدریجی انرژی طی ساعتهای روزه داری کمک خواهد کرد

کربوهیدراتها در غذاهای سرشار از فیبر مانند نان و فطیرهای تهیه شده از غلات کامل است

شیر و میوه را در برنامه سحری خود بگنجانید زیرا گزینه مناسبی هست شما می توانید بادام و آجیل های بدون نمک را برای افزایش پروتئین به سفره سحری خود اضافه کنید.

از استفاده ازغذاهای روغنی و چرب هنگام سحری، به ویژه در روزهای گرم خودداری کنید زیرا حاوی مقادیر زیادی انرژی و کالری است که موجب افزایش ترشح عرق و اختلال در فعالیت دستگاه هاضمه می شود.

در سحر از غذاهای سرشار از پتاسیم استفاده کنید زیرا در جلوگیری از تشنگی در زمان روزه داری نقش دارد. موز، شیر، خرما، آووکادو و کشمش خشک بهترین خوراکی های حاوی پتاسیم هست

در سفره سحر از گذاردن نوشیدنی های گاز دار جلوگیری کنید زیرا باعث سوء هاضمه می شود به جای آن از آب و آبمیوه های مناسب استفاده نمایید

بهترین غذاها برای سحری

بهترین غذاها برای سحری

مهم ترین نکات برای بهترین غذا در سحری

در ابتدا این نکته را در یاد داشته باشید که سحری باید به مانند وعده ناهار باشد خوردن غذاهای کامل به همراه پروتئین یکی از بهترین گزینه های سحری هستند. شما می توانید از غذاهایی مانند عدس پلو، لوبیا پلو و سبزی پلو برای سحری به میزان بیشتری استفاده کنید.

 هنگام سحر دقت داشته باشید که نباید بعد از غذا به سرعت سراغ چای بروید. نوشیدن چای مخصوصا نوع پر رنگ ان می تواند باعث کاهش جذب آهن در بدن شود همچنین میزان دفع ادرار بالا رفته و مواد معدنی از بدن خارج می شود.

هنگام سحر از خوردن برخی مواد غذایی که باعث افزایش تشنگی میشوند جدا خودداری کنید. خوردن موادی مانند ماکارانی، ته دیگ و آش رشته بیشتر تشنگی شما را افزایش می دهند ولی می توانید به جای آن ها بیشتر از سالاد استفاده نماید

استفاده از سبزی ها در هنگام سحر می تواند کمک خوبی به دستگاه گوارش و تامین آب بدن کند. این خوراکی ها منبع خوبی از فیبر و اب هستند پس باید هنگام سحر به میزان بیشتری از ان ها استفاده کنیم.

در یاد داشته باشید که نخوردن سحری باعث بروز بیماری های مختلفی میشود. نمونه هایی تا به حال بوده است که در آن مشخص شد افرادی که سحری را رد می کنند دچار افت فشار خون و سردرد های شدید خواهند شد.

غذا باید شامل تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن (پروتئین ها، کربوهیدرات ها، ویتامین ها و مواد معدنی) و مواد غذایی که به راحتی قابل هضم باشد، به طوری که هیچ ناراحتی معده ایجاد نمی کند.

چه غذاهایی در سحری ماه رمضان بخوریم

چه غذاهایی در سحری ماه رمضان بخوریم

خوراکی های سالم و ناسالم برای سحری

برای جلوگیری از احساس تشنگی در طول زمان روزه داری به مقدار کافی آب مصرف کنید

از غذاهای شور مانند خیارشور، زیتون، آجیل شور و مواد غذایی کنسرو شده دوری نمایید، از خوردن غذاهای چرب و غذاهای سرخ شده و غذاهای ادویه دار، که باعث افزایش تشنگی می شوند خودداری کنید.

مصرف شیرینی های سبک می تواند در طول سحر احساس پری و سیری را در بدن فراهم کند و با تامین انرژی و قند مورد نیاز در زمانی که شما در حال روزه هستید، از احساس خستگی در طول روز جلوگیری نماید

یک سحری متعادل و متنوع باید تمام گروه های ضروری غذایی (نان و غلات، شیر و محصولات لبنی، گوشت و حبوبات، میوه ها و سبزیجات) را برای بدن فراهم مینماید

کربوهیدرات های پیچیده: معادل یک فنجان برنج یا ماکارونی، دو تکه نان، ½ قرص نان عربی یا یک کاسه از غلات سبوس دار

پروتئین: معادل ۴ تکه پنیر، ۶۰ گرم گوشت، دو عدد تخم مرغ، ۱ فنجان حبوبات و سبزیجات مخلوط و میوه های تازه و یک لیوان شیر یا ماست

همچنین بهترین وقت برای سحری قبل از طلوع آفتاب هست. اگر چه لازمه ی آن است که از قبل بیدار شوید اما مواد مغذی و انرژی را برای ساعت طولانی در طول روز را فراهم می کند. خوردن غذا در نیمه های شب باعث برهم خوردن خواب شما می شود همچنین با توجه با فاصله زمانی که تا افطار ایجاد می شود مطمئناً در تحمل گرسنگی دچار مشکل خواهید شد

……………….

لیست غذاهای مناسب سحری ماه رمضان,بهترین غذاها برای سحری,چه غذاهایی در سحری ماه رمضان بخوریم,بهترین غذاها برای ماه رمضان

اختصاصی سایت میدانم

بهترین خوراکی ها برای درمان چین و چروک

خوراکی های ضد چین و چروک

بهترین خوراکی ها برای درمان چین و چروک

در این قسمت و مطلب به انواع غذاها و بهترین خوراکی های ضد چین و چروک و درمان آن میپردازیم که شما میتوانید در ادامه این موضوع را دنبال کنید و بخوانید

توت فرنگی

براساس اطلاعات تحقیقی در سال ۲۰۰۷ که روی ۴۰۰۰ خانم انجام شده بود، افزایش مصرف ویتامین C با کاهش احتمال چین و چروک و خشکی پوست همراه هست.

از این رو خوردن غذاهای سرشار از ویتامین C می تواند یکی از راه های مناسب برای پیشگیری از چروک شدن پوست باشد. میوه ها و سبزیجات، به صورت کلی سرشار از ویتامین هستندC. برای مثال یک فنجان توت فرنگی می تواند بیش از ۱۰۰ درصد نیاز بدن، ویتامین C به ما برساند.

خوردن یک فنجان توت فرنگی به همراه انواع دیگر میوه ها و سبزیجات می تواند مقدار زیادی ویتامین C را برایمان فراهم کند. در واقع، نقش ویتامین C در سنتز کلاژن نقشی حیاتی برای سلامت پوست به آن بخشیده هست

کلاژن زیر لایه های پوست قرار دارد و پوست را کنار هم نگه داشته و باعث سفتی آن می شود. با بالا رفتن سن، ساخت کلاژن کند می شود و به همین دلیل است که پوست افراد سالخورده چروک و شل خواهد شد

دلیل دیگری که ویتامین C می تواند به پوست کمک کند و مانع چین و چروک آن شود، این است که آسیب وارده به پوست به دلیل اشعه های UV را کاهش می دهد.

خوردن غذاهای حاوی ویتامین C و یا خوردن مکمل ویتامین C نمی تواند جایگزین استفاده از ضدآفتاب شود اما این کار می تواند یک لایه محافظتی دیگر در برابر این اشعه ها به پوستتان بدهد.

ویتامین C همچنین کمک می کند پوستتان هیدراته بماند و خشک نشود. از این رو، ویتامین C می تواند به بهبود ساختار کلاژن کمک کند که برای پیشگیری از پیدایش چین و چروک ضروری است و همچنین کمک می کند پوست، ظاهری خشک پیدا نکند.

مرکبات

در کنار توت فرنگی، مرکبات نیز منابعی غنی از ویتامین C هستند و به همین دلیل می توانیم آنها را غذاهای ضد چین و چروک در نظر بگیریم. یک پرتقال متوسط می تواند بیش از ۱۰۰ درصد نیاز بدنتان به ویتامین C در یک روز را تامین کند. لیمو، لیموشیرین و گریپ فروت نیز سرشار از ویتامین C هستند.

در کنار خوردن گریپ فروت و پرتقال یکی دیگر از راه های ساده دریافت ویتامین C این است که در طول روز درون آبی که می نوشید کمی لیمو فشار دهید.

فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای یکی دیگر از منابع غنی ویتامین C است. به ساندویچ، املت، پاستا، پیتزا و دیگر غذاهای خود مقدار بیشتری فلفل دلمه ای اضافه کنید.

یک عدد فلفل دلمه ای متوسط می تواند بیش از ۱۰۰ درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین کند.

کاکائو

دانه های کاکائو منابعی غنی از پلیفنول ها هستند. این پلیفنول ها مانند آنتی اکسیدان هایی عمل می کنند که سلول های بدن را از آسیب محافظت می کنند.

تحقیقات نشان داده پلیفنول های موجود در کاکائو می توانند مزایایی برای سلامت قلب داشته باشند. در یک تحقیق که سال ۲۰۰۹ انجام شد محققان پی بردند خوردن کاکائو سرشار از پلیفنول، می تواند پوست را در برابر اشعه های UV محافظت کند.

سطح گنجایش آنتی اکسیدان در محصولات شکلات کمپانی های مختلف به این بستگی دارد که کاکائو از کجا آمده باشد. شرایط رشد، شرایط خاک، انتقال محصول برداشت شده و فرآیند تولید چگونه باشد.

بیشتر محصولات فرآوری شده کاکائو، مقدار آنتی اکسیدان کمی دارند. بنابراین فکر نکنید خوردن تمام محصولاتی که در آن کاکائو به کار رفته برای پوستتان مفید است.محصولات شکلاتی که مقدار کاکائو به کار رفته در آنها بالا است، آنتی اکسیدان بیشتری نیز خواهند شد.

با اینکه دیگر عوامل می توانند روی مقدار آنتی اکسیدان دانه های کاکائو تاثیر بگذارند، تحقیقات بیشتری نیاز است تا مشخص شود چه سطحی از آنتی اکسیدان برای مزیت رساندن به سلامت پوست نیاز است.

گوجه فرنگی

آنتی اکسیدان های ذخیره شده در پوست، درجات مختلفی دارد. تحقیقات نشان داده ذخایر آنتی اکسیدان در پوست هرچه بیشتر باشد پوست در برابر چین و چروک محافظت بیشتری دارد و می تواند از سلول ها در برابر آسیب محافظت کند.

در واقع یک تحقیق در سال ۲۰۰۸ نشان داد، سطح بالای آنتی اکسیدان لیکوپن در پوست می تواند منجر به مقدار کمتر چین و چروک در سطح پوست شود.
چگونه می توانیم لیکوپن بیشتری در برنامه غذایی خود داشته باشیم؟

یکی از راه ها این است که گوجه فرنگی و محصولات آن را بیشتر استفاده کنیم، چون گوجه فرنگی منبعی غنی از لیکوپن است. خوردن گوجه فرنگی بیشتر، می تواند به افزایش سطح لیکوپن در پوست کمک کند.

سیر

از زمان های گذشته تا کنون، سیر را به عنوان دارویی برای مشکلات مختلف مورد استفاده قرار می دادند. تحقیقات نشان داده آنتی اکسیدان موجود در سیر توجیهی است بر رابطه ی آن با استفاده به عنوان دارو.

سیر از این طریق با کاهش عوامل پیری در ارتباط است: کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی، مهار تجمع پلاکتی، کاهش خطر سرطان و جوانسازی پوست.

با اینکه سیر داروی معجزه آسا برای درمان هر چیزی نیست اما خوردن آن می تواند به پیشگیری از چین و چروک پوست کمک کند.قرار دادن سیر در معرض دمای بالا می تواند باعث کاهش میزان آنتی اکسیدانش شود. بنابراین خوردن سیر خام یا مقداری پخته شده می تواند مزایای آنتی اکسیدان بالایی داشته باشد.

ماهی های چرب

بهترین غذاهای ضد چین و چروک را بشناسید پوست و مو رژیم لاغری دکتر کرمانی ماهی های چرب

اسید چرب های امگا ۳ اسید چرب های ضروری هستند.این چربی ها به کاهش التهاب در بدن کمک می کنند و تجمع پلاکتی در خون را نیز کم می کنند.

امگا ۳ با مقدار زیادی مزیت برای سلامت همراه است و کاهش خطر چین و چروک پوست نیز می تواند یکی از آنها باشد.

امگا ۳ می تواند خطر ابتلا به سرطان پوست را با کاهش التهاب و کمک به مهار رشد سرطان در سلول های پوست پایین بیاورد.

غذاهای سرشار از امگا ۳ شامل ماهی های چرب، روغن زیتون و آجیل ها می شود.

توصیه می شود در طول هفته دو وعده ماهی های چرب میل کنید که می تواند شامل ماهی تن، سالمون، ماهی خال مخالی، شاه ماهی و ساردین شود.

……………….

بهترین خوراکی ها برای درمان چین و چروک,خوراکی های ضد چین و چروک,بهترین خوراکی ضد چین و چروک,بهترین خوراکی ها برای پوست,درمان سریع چین و چروک

اختصاصی سایت میدانم

چه چیزهایی باعث جوش و آکنه می شود

چه چیزهایی باعث جوش و آکنه می شود

چه چیزهایی باعث جوش و آکنه می شود

در این پست و قسمت به مواردی که باعث بوجود آمده اکنه خواهند شد میپردازیم و هم چنین در ادامه میتوانید این موضوع را که چه چیز هایی آکنه و جوش را بدتر میکند بخوانید و دنبال کنید

مواردی که جوش و آکنه را بدتر می کند

بسیاری از نوجوان از وجود آکنه بر روی صورت هایشان رنج می‌برند، اما برای رهایی از آنها می‌توانند این درمان ها و کارهایی را انجام دهند.

پوست ما دارای هزاران منفذ ریز پوستی است که در صورت باز بودن این منافذ آلودگی، باکتری و چربی وارد این منافذ پوستی شده و دانه هایی بر روی پوست به وجود می‌آورند که به آن جوش یا آکنه خواهند گفت

اگر در بین کسانی هستید که از آکنه رنج می‌برند، پس کاملا طبیعی است که با این مشکل از دوران نوجوانی در جنگ بوده اید

آکنه معمولا از دوران نوجوانی آغاز می‌شود و گاهی تا بزرگسالی هم به طول می‌انجامد، بروز آکنه به عواملی مانند ژنتیک پوست و البته نوع مراقبت پوستی شما بازمی گردد؛ اگر همچنان آکنه یکی از دغدغه‌های زندگی شماست، بهتر است با باید‌ها و نبایدهای مراقبت از پوست خود در این زمینه آشنا تر بشوید

…….

چه چیزهایی باعث جوش و آکنه می شود,چه چیزهایی جوش و آکنه را بدتر می کند,درمان سریع جوش و آکنه,چرا صورتم جوش و آکنه میزند

اختصاصی سایت میدانم

بهترین روش های درمان جوش و آکنه زیر پوستی

بهترین روش برای درمان جوش زیر پوستی

بهترین روش های درمان جوش و آکنه زیر پوستی

در این پست و بخش برای شما انواع روش های درمان جوش و اکنه را فراهم آوردیم که شما میتوانید در ادامه این بخش مشاهده نمایید و بخوانید و این موضوع را دنبال کنید

جوش های زیر پوستی به دلیل اختلال عملکرد غدد چربی پوست ایجاد می شوند.معمولا غدد چربی با مقداری سبوم مسدود می شوند ,این باعث تورم سطح می شود و بعد با خاراندن آن تبدیل به یک توده قرمز رنگ دردناک روی پوست می شود.پس هرگز این کار را انجام ندهید.

دلایل تشکیل جوش های زیرپوستی

یکی از دلایل لوازم آرایشی هستند.استفاده از کرم پودر، ضد آفتاب و مرطوب کننده های سنگین باعث ایجاد جوش های زیر پوستی می شود.از ور رفتن با جوش های سر سفید و سر سیاه پرهیز کنید چون باعث ایجاد جوش های زیر پوستی می شوند.در دوران قاعدگی تغییرات هورمونی در بدن باعث ایجاد جوش های زیر پوستی می شود.

بهترین راه درمان این جوش ها ور نرفتن با آن هاست.

زیرا با این کار التهاب را دو برابر می کنید و باعث می شوید جای جوش در طولانی مدت روی پوست باقی بماند. به محض این که متوجه جوش ها شدید از آنتی بیوتیک های موضعی استفاده کنید. آنتی بیوتیک ها خاصیت ضد التهاب و ضد میکروب دارند و باعث می شوند جوش های زیر پوستی هر چه زودتر درمان شوند. در ضمن محصولاتی استفاده کنید که حاوی اسید سالیسیلیک باشد زیرا قرمزی پوست را می گیرد و سطح PH پوست را تنظیم می کند.

اکنون که دانستیم جوش های زیر پوستی چه هستند و چگونه ایجاد می شوند باید به فکر درمان ای خانگی برای آن ها باشیم.

کمپرس گرم: بهترین راه برای بیرون آوردن چرک جوش

یک عدد حوله پنبه ای گرم را در آب گرم قرار دهید.سپس آب آن را بچلانید و تا گرم است روی جوش قرار دهید.بعد از چند دقیقه چرک جوش بیرون می آید. این کار را چند مرتبه تکرار کنید تا چرک جوش کاملا بیرون بزند.
این کار را تا ۳ مرتبه در روز و با فاصله ۲ ساعته می توانید انجام دهید.هنگام استفاده از کمپرس گرم می توانید از چای کیسه ای سبز هم استفاده کنید.زیرا تانن موجود در چای سبز التهاب را کاهش می دهد.

هنگام استفاده از کمپرس گرم می توانید از روغن های مفیدی که خاصیت درمانی دارند هم استفاده کنید. مثل روغن بابونه یا روغن گل همیشه بهار.

کمپرس یخ

چند عدد یخ را داخل حوله خشک قرار دهید و روی صورت بمالید تا التهاب پوست از بین ببرد.این کار را می توانید حداقل ۳ مرتبه در روز بذارید

آب لیمو

لیمو یک داروی قابض طبیعی است که به راحتی منافذ را منقبض می کند و اسید سیتریک موجود در آن جوش ها را خشک می کند.

آب لیمو را بگیرید.پارچه تمیزی را آغشته به آبلیمو کنید و روی جوش ها بمالید.بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با حوله سرد مرطوب صورت را پاک کنید.این کار را می توانید ۳ مرتبه در روز انجام دهید.

سیب و عسل

سیب و عسل بهترین ترکیب از بین بردن جوش زیر پوستی هست
عسل یک مرطوب کننده، آنتی باکتریال و ضدعفونی کننده طبیعی است که باکتری های بیماری زای روی پوست را از بین می برد. علاوه بر این ها عسل پوست را نرم و تغذیه نیز می کند.
از طرف دیگر سیب به دلیل دارا بودن مالیک اسید پوست را سفت و محکم می کند.پوست را با عسل بمالید و بعد از ۱۰ دقیقه با آب بشوئید.
یا یک عدد پوره سیب را با یک قاشق غذاخوری عسل ترکیب کنید به پوست بمالید و بعد از ۱۰ دقیقه با آب گرم بشوئید. این کار را می توانید ۲ مرتبه در روز انجام دهید.

سرکه سیب

سرکه سیب به عنوان ضدعفونی کننده طبیعی پوست را تغذیه و سفت می کند.
سرکه سیب سرشار از اسید سیب است بنابراین آن را با آب کمی رقیق کنید. (یک سوم سرکه سیب و دو سوم آب) سپس پنبه را آغشته به محلول کنید و به پوست بمالید. این کار را یک مرتبه در روز می توانید انجام دهید.

الکل

یکی از سریع ترین و ایمن ترین راه ها برای درمان جوش الکل است زیرا الکل ضد باکتری، ضد میکروب و ضد التهاب است.پنبه را آغشته به الکل کنید و به پوست بمالید.بعد از ۱۰ دقیقه با آب سرد بشوئید، خشک کنید و مرطوب کننده بزنید.

خمیردندان

خمیر دندان می تواند التهاب و درد جوش ها را از بین ببرد.البته بهتر است از خمیردندان نعنایی استفاده کنید زیرا نعناع ضد التهاب است و التهاب و درد را از بین می برد.
روش استفاده به این شکل است که مقداری خمیردندان روی جوش بمالید و بگذارید تا صبح بماند.سپس با آب سرد شستشو دهید

آلوئه ورا

آلوئه ورا ضد باکتری و سرشار از آنتی اکسیدان است.
آلوئه ورا می تواند سلول های زیر پوست ملتهب را بازسازی کند. ژل آلوئه ورا را به پوست بمالید و صبح روز بعد با آب بشوئید.

دارچین

دارچین حاوی ماده ای ضد میکروب به نام سینامالدهید است که پوست را تسکین می دهد.یک قاشق چای خوری عسل را با مقدار کمی دارچین ترکیب کنید و روی جوش بزنید.بعد از این که مواد روی پوست خشک شد آن را با آب سرد بشوئید.این کار را می توانید ۳ مرتبه در روز تکرار کنید.

………….

بهترین روش های درمان جوش و آکنه زیر پوستی,بهترین روش درمان جوش صورت,انواع روش های درمان جوش  اکنه,بهترین روش از بین بردن جوش های زیر پوستی

اختصاصی سایت میدانم

چگونه با آرایش جوان تر شویم

tarfandhaye-arayeshi-baraye-javan-shodan (2)

چگونه با آرایش جوان تر شویم

در این پست و مطلب به نکات و ترفند های مهم برای اینکه چگونه با آرایش جوان تر به نظر برسیم و چطور سن خود را کمتر نشان دهیم که شما میتوانید در ادامه این بخش مشاهده نمایید و بخوانید و این موضوع را دنبال کنید

tarfandhaye-arayeshi-baraye-javan-shodan (2)

کوتاهی مو

در رابطه با کوتاهی مو بهترین راه برای این که جوان تر به نظر برسید به کار بردن مدل های لایه لایه یاآرایش مدل کوتاهی پر کوتاه می باشد.

tarfandhaye-arayeshi-baraye-javan-shodan (1)

رنگ مو

موهای رنگ روشن تاثیر جوان سازی برای صورت دارد و این یکی از اصلی ترین قوانین آرایش مو می باشد. باید در انتخاب رنگ مو بسیار مراقب باشید. معمولا پیشنهاد می شود که موها را ۲ یا ۳ درجه روشن تر از رنگ موهای طبیعی خود کنید نه بیشتر. علاوه بر تمام این ها باید رنگی مناسب رنگ پوست و چشم هایتان انتخاب کنید.

کسانی که دوست ندارند بیش از اندازه تغییر کنند می توانند فقط قسمتهایی از موها را رنگ کنند. اینگونه هم پوست روشن تر می شود و هم چهره بشاش تر.

قد موها

موی کوتاه مرتبط است با جوانی بنابراین هر چه موها کوتاه تر باشد چهره جوان تر نشان داده می شود. مراقب باشید که در این کار زیاده روی نکنید. موهای بیش از اندازه کوتاه حالت بیضی صورت را زیاد نشان می دهد بنابراین هیچ ارتباطی با جوانتر نشان دادن ظاهر شما ندارد. بهترین اندازه مو تا چانه یا وسط گردن هست.

tarfandhaye-arayeshi-baraye-javan-shodan (8)

حجم موها

موهای صاف و لخت سن را بیشتر نشان می دهد. پس بهتر است به موهایتان کمی حجم دهید. البته باید در این رابطه کمی میانه رو باشید. موهای بیش از حد پر حجم نیز به اندازه موهای صاف سن را بالا نشان می دهد. بنابراین حجم موها باید طبیعی و نامحسوس باشد. بدین منظور موها را لایه لایه کوتاه کرده و فر کنید.

tarfandhaye-arayeshi-baraye-javan-shodan (7)

چتری

چتری نیز تا حد زیادی چهره را جوان نشان می دهد. چون چین و چروک های پیشانی را مخفی کرده و چشم ها را مورد توجه قرار می دهد. راه حل شما چتری های با ضخامت متوسط می باشد. چتری های ضخیم صورت را گردتر و چاق تر نشان می دهد.

tarfandhaye-arayeshi-baraye-javan-shodan (6)

فرق مو

فرق وسط صورت را خشن تر و پیرتر نشان می دهد. بنابراین چند توصیه در این مورد به شما می دهم: موهای یک طرفه چشم ها را درشت تر نشان می دهد. شانه کردن موها به عقب یا مدل زیگزاگ هم به چهره لطافت می دهد و هم حجم موها را بیشتر نشان می دهد.

tarfandhaye-arayeshi-baraye-javan-shodan (5)

مدل موی روزانه

موهای بلند و چسبیده به سر سن را بیشتر نشان می دهد. اگر موها را دم اسبی می بندید چند تار مو در اطراف صورت آزاد و رها  بگذارید و موها را خیلی محکم نبندید. اگر هم موها را آزاد و باز می گذارید پیشنهاد می کنم به موها کمی حالت بدهید. کسانی که دوست دارند موهایشان باز باشد باید مدل باز شلوغ درست کنند. اگر همانطور صاف و یکدست باشد سن را بالا می برد.

tarfandhaye-arayeshi-baraye-javan-shodan (4)

مدل موی مجلسی

وقتی می خواهید به مهمانی یا مجلسی بروید هی وقت جلوی موها را به عقب جمع نکنید. مدل جمع بسته درست نکنید یا زیاد بالا نبندید. برای جشن ها و مهمانی ها سعی کنید مدل موها تا حد ممکن طبیعی باشد. مثل امی آدامز که با مدل موهای بافت به مناسبت های مهم می رود.

نکات و توصیه های مهم

استفاده بیش از حد از محصولات زیبایی آرایش مو سن را بیشتر نشان می دهد. این قانون حتی در رابطه مهمانی های بزرگ هم صدق می کند.
اگر از لوازم تزئینی برای موها استفاده می کنید باید با کیفیت باشند. پس شانه های پلاستیکی یا کلیپس های بچه گانه استفاده نکنید.
برای فر کردن موها از بابلیس یا بیگودی های درشت استفاده کنید. درست است که فر ریز چهره را بشاش نشان می دهد اما برای سن ۲۵ تا ۳۰٫
تمام این تکنیک ها فقط برای موهای سالم کاربرد دارد. پس همیشه مراقب سلامت موهایتان باشید و از آن ها به خوبی مراقبت کنید.

………………

چگونه با آرایش جوان تر شویم,چگونه سن خود را کمتر نشان دهیم,ترفند های آرایشی برای جوان تر شدن,چگونه موهایمان را بزنیم تا جوان به نظر برسیم

اختصاصی سایت میدانم